Koteletter, kjøttkaker, brun saus, potet og rotgrønnsaker

Denne retten tilhører Søndag i Uke 1 i Er du matsmart-menyen
meny-uke1-sondag

Ingredienser (til 4 personer)

Fremgangsmåte

Brun saus: Smelt margarin og bland i hvetemel. Ha i vann og matfløte. Smak til med salt, pepper og buljong. Sett farge med sukkerkulør.

 

Allergen: Soya, Selleri, Hvete, Melk

Næringsinnhold: Kcal: 696 Protein: 36,4 Fett: 36,9 Karbohydrater: 38

 

Tips når du lager

  • Bruning kan også lages med samme oppskrift (smelt margarin, tilsett mel, brun i stekepanne til ønsket farge).
  • Ønskes en mildere eller sterkere saus, reguler med fløte/melk/crème fraîche.

Tips til lagring

  • Om restene skal brukes i lapskaus: Del opp med en gang, før de settes i kjøleskapet.