Fiskeboller i hvit saus m/gulrot og potet

Denne retten tilhører Tirsdag i Uke 1 i Er du matsmart-menyen
Matsmart-014

Ingredienser (til 4 personer)

Fremgangsmåte

Potet og gulrot kokes.

Hvitsaus: Margarin smeltes. Ha i hvetemel, rør kraftig til det er klumpefritt. Tilsett melk, rør kraftig og kok til du ikke kjenner melsmak lenger. Smak til med salt og pepper. 1/3 av melka kan med fordel erstattes med kraften fra fiskebollene.

Fiskebollene varmes i sausen når den er ferdig kokt.

 

Allergen: Fisk, Soya, Hvete, Melk, Egg

Næringsinnhold: Kcal: 370 Protein: 15 Fett: 14,5 Karbohydrater: 45,3

Tips når du lager

  • Tilsett gjerne litt karri i hvitsausen. Det passer godt til fiskeboller.
  • Både kokt og raspet gulrot passer godt til denne retten.

Tips til lagring