Fiskeboller i hvit saus m/gulrot og potet

Ingredienser (til 4 personer)
Fremgangsmåte
Potet og gulrot kokes.
Hvitsaus: Margarin smeltes. Ha i hvetemel, rør kraftig til det er klumpefritt. Tilsett melk, rør kraftig og kok til du ikke kjenner melsmak lenger. Smak til med salt og pepper. 1/3 av melka kan med fordel erstattes med kraften fra fiskebollene.
Fiskebollene varmes i sausen når den er ferdig kokt.
Allergen: Fisk, Soya, Hvete, Melk, Egg
Næringsinnhold: Kcal: 370 Protein: 15 Fett: 14,5 Karbohydrater: 45,3
Tips når du lager
- Tilsett gjerne litt karri i hvitsausen. Det passer godt til fiskeboller.
- Både kokt og raspet gulrot passer godt til denne retten.
Tips til lagring
Rester av fiskeboller og saus kan fryses og brukes i fiskegrateng.
Denne retten tilhører Tirsdag i Uke 1 i Er du matsmart-menyen