Blomkålsuppe, kjøttboller og brød

Denne retten tilhører Lørdag i Uke 2 i Er du matsmart-menyen
meny-uke2-lordag

Ingredienser (til 4 personer)

Fremgangsmåte

Smelt margarin, bland i hvetemel. Ha i vann og blomkål, og la det koke til blomkålen er mør. Bruk stavmixer eller lignende for å kutte i små biter. Tilsett matfløte og smak til med salt, pepper og buljong. Tilsett kjøttboller og varm opp.

Alt av brødbakst passer til, f.eks. rundstykker, focaccia, grovbrød eller loff. Ta det du har!

 

Allergen: Soya, Hvete, Melk, Selleri, Sennep

Næringsinnhold: Kcal: 455 Protein: 18,7 Fett: 24,7 Karbohydrater: 37

 

Tips når du lager

  • Tilsett bacon, krutonger e.l. for mere smak
  • Bland gjerne i brokkoli også.

Tips til lagring

  • Suppe er også fint å finne porsjonspakket i fryseren.