Biff Stroganoff, grønnsaker og selleripuré

Denne retten tilhører Søndag i Uke 2 i Er du matsmart-menyen
meny-uke2-sondag

Ingredienser (til 4 personer)

Fremgangsmåte

Stroganoffgryte: Brun kjøttet og kok det mørt i stekeskyen. Smelt margarin og ha i melet. Tilsett tomatpure og hakket løk, tilsett vesken og alt krydder, kok opp, bland inn kjøttet og smak til.

Selleripuré: Sellerirot deles i små terninger. Ha alt i kjele og kok møre. Mos og smak til.

 

Allergen: Soya, Hvete, Melk, Selleri

Næringsinnhold: Kcal: 447 Protein: 29 Fett: 21,3 Karbohydrater: 17,6

 

Tips når du lager

  • Kjøttdeig kan brukes i stedet for biffkjøtt om man ønsker det.

Tips til lagring

  • Gryten egner seg godt til nedfrysing og oppvarming.

Denne retten tilhører Søndag i Uke 2 i Er du matsmart-menyen